Byens VVS fortsætter sit storsponsorat af Hadsten Gade Grand Prix

Byens VVS

Der har været 2 års Corona-pause, i forbindelse med afviklingen af Hadsten Gade Grand Prix, men nu vender løbet tilbage og det er med Byens VVS med på holdet igen.

Løbet som af den 4-dobbelte Tour de France vinder Chris Froome er kaldt ”Verdens hårdeste gadeløb”, bliver i år arrangeret af den nye forening Hadsten Sport, Event & Kultur, som står for løbet og efter løbet vil udlodde hele eller dele af overskuddet til det brede foreningsliv i Hadsten og omegn.

Det er noget som bl.a. har spillet ind i at ejer af Byens VVS, Lars Nonboe ønskede at fortsætte hans store opbakning til løbet.
”Vi bakker meget gerne op om byen og aktiviteterne rundt i området, og kan man både bakke op om et så stort event for området som Hadsten Gade Grand Prix er, og sikre at overskuddet løber ud til de stærke og gode foreninger i området, så er det jo helt perfekt.
Jeg fornemmer det er nogle rigtig gode folk der står bag løbet i år og vil skabe fundamentet for at vi i fremtiden i Hadsten også kan skabe unikke oplevelser som samler folk ovenpå et par år, hvor alle skulle holde afstand og ikke måtte samles.
Jeg ser frem til at både lokalbefolkningen og folk udefra kommer til Hadsten og ser hvad byen rent faktisk har at byde på”,
fortæller Lars.

Løbsarrangør for Hadsten Sport, Event & Kultur, Simon Buus Olsen er rigtig glad for opbakningen fra Byens VVS.
”Det er en fremragende nyhed vi har fået her. Lars og Byens VVS er rigtig gode til at bakke op om det lokale foreningsliv stort som småt og vil jo bare så gerne alt godt for byen og området. Så det er fantastisk at vi her både kan skabe noget helt unikt for byen og området, mens overskuddet går ud til foreningslivet bredt i området også efterfølgende. Det var vi jo rørende enige om da vi i en kort dialog fandt frem til at Byens VVS også i år skulle være en stor samarbejdspartner omkring afviklingen af kommunens største en-dags eventbrand”, fortæller Simon Olsen.