Coloquick kommer til Hadsten med lokal helt

Foto: Brian Laursen

Det danske kontinentalhold Coloquick Cycling kommer til Hadsten Gade Grand Prix, og det gør de med den lokale helt Jeppe Aaskov Pallesen, der i 2019 blev 3’er i gadeløbet, der af bl.a. den 4-dobbelt Tour de France vinder Chris Froome anses for at være “Verdens hårdeste Gadeløb”.

Coloquick kommer for at vinde løbet igen, som de også gjorde i 2019, hvor de både tog sig af 1. (Steffen Munk Christiansen) og 3. pladsen i løbet, hvor Kasper Asgreen klemte sig ind som 2’er.
“Taktikken er klar, vi kommer for at vinde med bla. Jeppe Pallesen på holdet, som jo er fra Hadsten” siger Christian Moberg, sportsdirektør hos Coloquick, med et smil.
Christian Moberg klinger måske klart for nogen, han er netop nu ekspertkommentator på Tour de France hos Tv2, hvor han på nærmeste hold følger med i Vingegaards, Pedersens, Corts og de andre danske rytteres flotte resultater på de franske landeveje.

Når det kommer til Hadsten Gade Grand Prix er sportsdirektøren også klar i mælet.
“Det er et legendarisk cykelløb, som vi glæder os helt vildt til at deltage i igen, og for os er det allersidste forberedelse til Post Nord Danmark Rundt” fortæller han.

Som han også nævner kommer de bl.a. med Jeppe Pallesen på holdet, der er fra Hadsten. Tidligere på året tog Jeppe den største sejr til dato, da han vandt en etape i UCI-løbet Tour du Loir et Cher, hvor han samtidig endte som 2’er i det samlede klassement.
Sidste år blev han nummer 12 i Post Nord Danmark Rundt og med afslutningen i år på Kiddesvej i Vejle på sidste etape, der passer ham godt, være en topplacering i vente i det stærke felt i Danmark Rundt i år.

Vi ser frem til at byde ColoQuick velkomne til Hadsten igen, samt se om vi kan få en helt lokal vinder af løbet i Jeppe Pallesen.

Foto: Brian Laursen