Danmarks bedste cykelhold i 2021 kommer til Hadsten Gade Grand Prix

Riwal Cycling Team (16) - @Bastien Gason

Riwal Cycling Team kommer til Hadsten Gade Grand Prix torsdag d. 11/8, når de bl.a. skal duellere med Tour de France rytteren Michael Mørkøv der tidligere er blevet annonceret som deltager i løbet.

Riwal Cycling Team endte 2021 som det bedst rangerede danske cykelhold og indeholder flere stærke profiler til dagligt, bl.a. den tidligere World Tour rytter fra sidste år Emil Vinjebo, som du i øvrigt kan hører hver dag under Tour de France-dækningen netop nu, da han sidder i kommentatorboksen med Dennis Ritter og Rolf Sørensen.

Foruden Vinjebo har de også stærke navne i den tidligere svenske mester Lucas Eriksson og Elmar Reinders, der er rygtet til World Tour hold i den kommende sæson.

Løbsarrangør på vegne af Hadsten Sport, Event & Kultur, Simon Buus Olsen er rigtig tilfreds med at Riwal Cycling Team deltager i Hadsten Gade Grand Prix i 2022.
“Tidligere har det jo vist sig at de stjerner vi ser idag i Tour de France, faktisk har deltaget i løbet for de stærke konti-hold fra Danmark. I 2018 var Mikkel Honoré f.eks. med for Team Virtu, Jonas Vingegaard for Coloquick og Mathias Norsgaard for netop Riwal, som jo var tæt på at blive udtaget til Touren og blev dansk mester i enkeltstart for en måned siden.
I 2015 da Chris Froome var i Hadsten, var det jo også en ung “ukendt” gut der vandt løbet og 5 år senere vandt han altså 2 etaper i Tour de France – Søren Kragh Andersen.
De er med til at skabe et fantastisk cykelløb for publikum, og de er med til at give de World Tour profiler der kommer eller, kamp til stregen”, udtaler han.