Den danske Tour-stjerne, Mads Pedersen, vender tilbage til Hadsten Gade Grand Prix

Mads Pedersen om Hadsten Gade Grand Prix: Det mest modbydelige gadeløb af dem alle

Efter en imponerende præstation i sidste års Tour de France, deltog den tidligere verdensmester, Mads Pedersen, i Hadsten Gade Grand Prix, hvor han på den sidste omgang blev snævert slået af Jeppe Aaskov Pallesen. Nu er han klar til endnu en runde på Søndergadebakken i Hadsten.

Mads Pedersen fra Lidl-Trek er blandt deltagerne i løbet, der starter den 10. august. Den tidligere verdensmester og etapevinder i blandt andet Tour de France og Vuelta a España vil forsøge at sikre sejren, som han var så tæt på at opnå sidste år.

I dette års Tour de France opnåede han en imponerende etapesejr gennem en fejlfrit udført massespurt, hvor Jasper Philipsen blandt andre blev slået. Med tanke på det kommende VM i Glasgow næste uge, er der potentiale for, at Hadsten Gade Grand Prix også kan præsentere en verdensmester. Mads Pedersen betragtes af flere eksperter som en af de mulige favoritter til VM-titlen, når løbet afholdes på søndag i Glasgow.

Anders G. Christensen, formand for Hadsten Gade Grand Prix, udtrykker sin tilfredshed med at have tiltrukket en prominent figur som Mads Pedersen til Hadsten i år. Han håber at kunne præsentere både DM-trøjen, som bæres af Mattias Skjelmose, og den regnbuefarvede VM-trøje.

“Vi er stolte over at have sikret en aftale med Mads Pedersen, og med både Mattias Skjelmose og Mads P. har vi to verdensklasse cykelryttere i feltet til Hadsten Gade Grand Prix. Mads er i øjeblikket rangeret som nummer 7 på UCI’s verdensrangliste, mens Skjelmose er nummer 10. Uden tvivl er disse to blandt Danmarks største cykelstjerner. For dem begge vil Hadsten Gade Grand Prix være deres første løb efter VM den 6. august. Forestil dig, hvis vi kunne bringe en VM-trøje til Hadsten. Det ville være fantastisk,” siger Anders G. Christensen.

Mads Pedersen blev verdensmester i 2019 og skiller sig ud blandt andre cykelryttere med sine sejre i Giro d’Italia, Tour de France og Vuelta Espana.