Endnu en dansk Tour-profil kommer til Hadsten

Hadsten Gade Grandprix

I forvejen står der Mads Pedersen, Michael Mørkøv og Asbjørn Hellemose på startlisten til Hadsten Gade Grand Prix, som navnene fra øverste niveau World Touren. Nu tilføjes også Andreas Kron fra Lotto-Soudal til den liste, ovenpå en flot debut i Tour de France, hvor han bl.a. kørte en flot 4. plads hjem på 8. etape og igennem løbet ramte flere udbrud og f.eks. på 14. etape var uheldig at punkterer, da han sad sammen med den senere vinder af etapen Michael Matthews kort før den afsluttende stigning.

Andreas Kron bragede ind på øverste niveau sidste år, hvor han i sit første World Tour løb, vandt 1. etape i Volta A Catalunya og kunne kører i førertrøjen dagen efter.
Han vandt også 6. etape af sit andet World Tour etapeløb Schweiz Rundt senere på året og fik dermed en vanvittig flot debut på World Tour-niveau i sin første sæson, som også bød på en 5. plads på en etape i Vuelta Espana, hvor Magnus Cort vandt etapen.

Andreas Kron er hos Lotto-Soudal anset som en rytter med et enormt potentiale for fremtiden indenfor bl.a. en dags løb, klassikerne. Derfor har han også været under kyndig vejledning af den måske bedste klassikerrytter de sidste 15 år, Phillipe Gilbert, der har vundet velsagtens alt der er værd at vinde for hans ryttertype.

En af personerne bag Hadsten Gade Grand Prix, Simon Olsen, anser det for at være endnu en blåstempling af historikken bag løbet, at man kan tiltrække også Andreas Kron til Hadsten.
”Andreas er vores 4. World Tour rytter, kombineret med 3 ud af de 4 bedste danske cykelhold også oveni, det er altså ved at være et super skarpt felt der stiller til start i løbet.
Andreas bragede ind på øverste niveau sidste år, med 2 sejre og endda sejr i hans første etape på World Tour niveau, det er imponerende. Han manglede lige det sidste held i Tour de France, men han fik en flot 4. plads efter Van Aert, Pogacar og Matthews på 8. etape i spurten og var med i mange udbrud undervejs.
Han vil i fremtiden gøre sig i spil til sejre i de største løb, så det er fedt han også kommer og er med i det der af flere anses som et af de hårdeste gadeløb i verdenen”, udtaler Simon.

Man kan møde Andreas Kron i fanzonen inden løbet, hvor også Mads Pedersen, Michael Mørkøv og Asbjørn Hellemose kommer og giver interviews og mulighed for autografer.