Første Pro-Tour rytter klar til Hadsten Gade Grand Prix 2024

Anders Foldager

Pro-Tour rytteren Anders Foldager

Vi kan med glæde annoncere, at det er stortalentet Anders Foldager, som nu har tegnet kontrakt med arrangørerne bag Hadsten Gade Grand Prix. Foldager glæder sig til at tage kampen op med nogle af landets bedste ryttere, når Hadsten Gade Grand Prix løber af stablen torsdag aften d. 8. august.

Lokal rytter med internationale meritter

Anders Foldager er opvokset i Thorsø og har i ungdomsårene cyklet for Hammel Cykleklub. I dag er han professionel på det australske World Tour-hold Jayco AlUla, som også er repræsenteret i Tour de France. Foldager har allerede vist sit værd på holdet med en flot 11. plads til DM d. 23. juni og en imponerende præstation i Slovakiet Rundt, hvor han vandt både første og anden etape og sluttede på en flot fjerdeplads lige efter holdkammeraterne Mauro Schmidt (1) og Felix Engelhardt (3) samt det internationale stjernenavn Julian Alaphilippe (2).

Foldagers Ambitioner i Hadsten

Foldager har i år deltaget i løb som Tour de Suisse og Liège-Bastogne-Liège og har taget et spring op ad verdensranglisten, hvor han nu ligger lige efter Casper Pedersen og højere end Tour de France-deltageren Magnus Cort.

“Foldager glæder sig til Søndergade-bakken, og han kører dagen før løb i Norge, så vi må forvente, at han har gode bjergben, når han kommer til Hadsten,” siger løbsarrangør Anders G. Christensen. “Det er ikke nogen hemmelighed, at Foldager har stået højt på vores ønskeliste. At vi kan præsentere en lokal rytter, der har markeret sig på den allerøverste hylde, gør noget godt for løbet, og vi forventer stor opbakning fra de lokale,” fortsætter han.

Stærk lokal opbakning

De første lokale sponsorer har allerede meldt sig på banen, hvilket er nødvendigt for at gennemføre et gadeløb med landets bedste kontinentalhold suppleret med stjernenavne fra World Touren.

“Vi er taknemmelige for den gode opbakning til løbet, og det er tydeligt, at byens og kommunens virksomheder er stolte af, at vi har et løb med stor publikumsbevågenhed. Vi har også fået tilkendegivelser fra flere medier, herunder TV2 Østjylland, om dækning af løbet i år, så vi kan tilbyde flot eksponering til dem, der bakker op om løbet,” slutter Anders G. Christensen.

Blandt dem, der bakker op om Hadsten Gade Grand Prix, finder vi bl.a.: Grant Thornton Hadsten, Hadsten Handel, OnlineSynlighed.dk, Foldby Autoteknik, Lokalavisen Favrskov, Byens Nyt og STRØM aut. elinstallatør.

Støt Hadsten Gade Grand Prix

Vil du også have et banner langs ruten? Kontakt os.

Sikre dig billetter til Fanzonen på https://hadstengadegrandprix.dk/fanzone og vær med til at støtte Favrskovs største sport- og kulturevent. Kom og bak op om denne fantastiske begivenhed og oplev Hadsten Gade Grand Prix fra første parket. Ses vi til Hadsten Gade Grand Prix?