Hadsten Gade Grand Prix: En fejring af cykelsporten med opbakning fra Favrskov Kommune

Hadsten Gade Grand Prix: En fejring af cykelsporten med støtte fra Favrskov Kommune

Hadsten Gade Grand Prix oplevede sidste år en meget stor publikumstilslutning, hvilket kommunen nu viser deres påskønnelse for. Når Hadsten Gade Grand Prix løber af stablen i august, vil det være sponsoreret af Favrskov Kommune. Denne sponsorering hjælper med at sætte kommunen på kortet, ifølge borgmester Lars Storgaard. Den 10. august afholdes dette års Hadsten Gade Grand Prix, og det vil blive støttet af et 200.000 kroner sponsorat fra Favrskov Kommune. Det er 50.000 kroner mere end løbet modtog i støtte sidste år.

Favrskovs borgmester, Lars Storgaard, udtrykte sin støtte til Hadsten Gade Grand Prix og udtalte, at det er blevet et berømt gadeløb, og at det er det største event i Favrskov kommune. Han mener, det er vigtigt at støtte løbet, da det hjælper med at sætte kommunen på kortet. Foreningen bag løbet anmodede oprindeligt om 250.000 kroner i markedsføringsstøtte, men modtog 200.000 kroner fra kommunens pulje, som har i alt 643.000 kroner. Andre begivenheder som Hammel Hestemarked, Lilleåmarked i Hadsten, Hadsten Håndbolds 1. divisionshold og Slotskoncerten ved Frijsenborg vil også modtage finansiering fra denne fond.

Lars Storgaard mener, at udover at være et fantastisk event, kan et cykelløb som Hadsten Gade Grand Prix også hjælpe med at tiltrække endnu mere opmærksomhed til cykelsporten. Han siger, at de lokale cykelklubber i kommunen potentielt kan få flere medlemmer og tiltrække flere unge mennesker til at begynde at cykle. Lars Storgaard nævner også den nylige triumf i Tour de France, hvilket antyder, at det kunne inspirere yderligere interesse i cykling. Hadsten Gade Grand Prix har tidligere set deltagelse af flere prominente danske cyklister og er blevet anerkendt som Danmarks hårdeste gadeløb. Sidste år deltog to Tour de France-stjerner, Michael Mørkøv og Mads Pedersen, i eventet, og i år vil den unge rytter fra Lidl-Trek, Mattias Skjelmose, blive set cykle gennem Hadstens gader.

2022 - Favrskovs borgmester, Lars Storgaard her med World Tour Deltageren og Tour de France etapevinderen Mads Pedersen
2022 – Favrskovs borgmester, Lars Storgaard, sammen med World Tour-rytter og etapevinder i både Tour de France og Vuelta a España, Mads Pedersen, Lidl-Trek.
Billedkredit: OnlineSynlighed.dk

Lars Storgaard vil også være til stede ved gadeløbet i år, da han har fået den prestigefyldte opgave at affyre startpistolen og overrække præmier.

Kom og vær en del af #VerdensHårdesteGadeløb! Billetter til Fanzone er stadig tilgængelige, hvor du har mulighed for at møde Worldtour-rytterne. Køb dine billetter nu og bliv en del af denne fantastiske oplevelse!

Køb billetter til Fanzonen her