Hadsten Gade Grand Prix genopstår med ny konstruktion

Hadsten Gade Grandprix

Hadsten’s og måske Favrskov’s største eventbrand, Hadsten Gade Grand Prix genopstår efter et par års pause, hvor Corona har sat en stopper for afviklingen.

Det gør den under en ny konstruktion, hvor foreningen Hadsten Sport, Event & Kultur (HSEK) overtager arrangørrollen fra Hammel Cykelklub.
HSEK er skabt til at tiltrække events indenfor sport og kultur til Hadsten og omegn, som kan skabe et overskud, der udloddes til det brede foreningsliv i blandt medlemsforeningerne af HSEK.

I første omgang omhandler det Hadsten Gade Grand Prix, der siden 1993 har samlet over 250.000 tilskuere i Hadsten til det årlige cykelløb, hvor verdensstjerner som Lance Armstrong, Bjarne Riis, Chris Froome, Fabian Cancellara, Jakob Fuglsang og mange flere, har gæstet området til en fantastisk aften med cykelløb på højeste niveau på den benhårde rundstrækning i Hadsten, med Søndergade-bakken som samlingspunkt for drama og syre i benene hos rytterne.

Bestyrelsen i HSEK er ved stiftende generalforsamling blevet:
Anders G. Christensen (formand)
Kristen Mark (Kasserer)
Jan Erik Elgaard
Trine Hagemann
Peter Aschelund

Vedtægterne findes ”her”. For yderligere kommentarer kan der rettes henvendelse til formand Anders G. Christensen på 2022 9806 eller andersg@andersg.dk.