Jeppe Aaskov Pallesen: Klar til at forsvare sin titel i Hadsten Gade Grand Prix

Jeppe Aaskov Pallesen klar til at forsvare sin titel i Hadsten Gade Grand Prix

Pallesen er klar til at gentage triumfen fra sidste år. Vores lokale helt, Jeppe Aaskov Pallesen, er klar til at vise sin trøje fra det polske hold, HRE Mazowsze Serce Polski, som han skiftede til efter sidste års sejr i Hadsten Gade Grand Prix.

Sidste år, i det nye format af Grand Prix, skrev Jeppe historie ved at vinde det tætte løb på mest imponerende vis. Født og opvokset i Hadsten, var det en ekstraordinær oplevelse for både ham og byen, da han krydsede målstregen først, selv foran Mads Pedersen.

Jeppe, der tidligere kørte for ColoQuick, er klar over, at udfordringen i år er anderledes, da han ikke har samme holdstøtte som sidste år. Men han er spændt og ser frem til at komme hjem og forsvare sin titel.

“Jeg glæder mig til at komme hjem og forsvare sejren fra sidste år, men er også spændt på opgaven uden et hold i ryggen”, udtaler Jeppe Aaskov Pallesen. Han er bevidst om, at det bliver en udfordring at gentage sidste års succes, men han er klar til at tage kampen op.

Kom og mød Jeppe før løbet i Søndergade, hvor han vil være tilgængelig for autografer fra kl. 17-18 ved Hadsten Handels butikker. Det er en unik mulighed for at møde denne lokale helt og få en autograf.

Vi ser frem til et spændende løb og ønsker Jeppe og alle de andre deltagere held og lykke.