Restaurant Suri – Carl Ras kommer til Hadsten for at tage sejren

Hadsten Gade Grandprix

Så kort kan det siges fra en af holdejerne Henrik Egholm, far til World Tour rytteren Jacob Egholm fra Trek, om Restaurant Suri – Carl Ras’ deltagelse i Hadsten Gade Grand Prix i år.

Holdet kommer til #VerdensHårdesteGadeløb for at vinde, intet mindre.

Restaurant Suri – Carl Ras er et dansk kontinentalhold, som har stjernestøv over ejerskabet af holdet.
Brian Holm, Jan Bech Andersen, Henrik Egholm og etapevinder i årets Tour de France Mads Pedersen deler ejerskabet af holdet hvis mission er at være Danmarks bedste indenfor talentudvikling.
Her spiller Brian Holm og Mads Pedersen en stor rolle, bl.a. via deres enorme know-how, men også på træningsture, hvor de er med, kommer med inputs og vejleder de unge talenter på deres vej mod stjernerne.

Løbsarrangør af Hadsten Gade Grand Prix, Simon Buus Olsen, glæder sig over Restaurant Suri – Carl Ras kommer til start i Hadsten.
“Udover at have et spændende hold, med store ambitioner for løbet, så er det et utrolig spændende projekt de har gang i, med deres udgangspunkt geogratisk i Holbæk.
Ligesom de andre konti-hold i Danmark, så er det ofte herfra vi ser morgendagens stjerner folde sig ud på Søndergade-bakken i Hadsten. F.eks. Søren Kragh der vandt i 2015 foran Froome og Jonas Vingegaard der i 2018 kørte for Coloquick i Hadsten.
Og så er det et hold der vil ud at angribe løbet og give publikum noget på opleveren – det ser jeg frem til”, lyder det fra Simon.