Leopard TOGT er klar til at give publikum et spektakulært show ved Hadsten Gade Grand Prix

Leopard TOGT er klar til at give publikum et spektakulært show ved Hadsten Gade Grand Prix

“Vi ser frem til at deltage i et af de mest traditionsrige gadeløb på kalenderen,” siger Sebastian Andersen, Sportsdirektør i Leopard TOGT, som netop har bekræftet holdets deltagelse i dette års Hadsten Gade Grand Prix. Han fortsætter: “Vi håber på at give publikum et underholdende cykelløb.”

Leopard TOGT, som er en fusion af det tidligere RIWAL CYCLING TEAM og Leopard Pro Cycling, stiller med stærke ryttere som Emil Vinjebo, Andreas Stokbro, Mads Østergaard, Oliver Knudsen og Robin Skivild. De kan også få selskab af Mathias Bregnhøj og Kasper Søgaard til Hadstens gadeløb. Holdet har som mål at blive et af verdens bedste kontinentalhold og på sigt vende tilbage til de professionelle rækker.

Sportsdirektøren er overbevist om, at holdets ryttere kan gøre sig gældende, især når man ser på nogle af de seneste resultater. Holdet har i år opnået hele 7 sejre. Det havde to mand med i top 20 til DM og har også meldt klar til Post Nord Danmark Rundt.

Mathias Bregnhøj vandt 3. etape af Flèche du Sud, blev nr 5 til DM og vandt Olympias Tour i foråret, hvor Emil Vinjebo også tog etapesejren på enkeltstarten. Mange cykelfans vil nok også genkende Emil Vinjebo som ekspertkommentator på TV2 under årets Tour de France.

“Med både Coloquick, Restaurant SuRi – Carl Ras og Leopard TOGT har vi landets mest toneangivende UCI kontinentalhold med i Hadsten Gade Grand Prix. Med de ryttere, holdene stiller med, vil vi sikre et utroligt stærkt felt,” fortæller formand for Hadsten Sport Event og Kultur, Anders G. Christensen, der står bag årets Hadsten Gade Grand Prix.

“Til trods for Mathias Skelmoses flotte sejrsstime og stærke kørsel i touren, skal han stå tidligt op, hvis han skal løbe af med sejren, for de tre danske konti-hold kommer alle for at vinde,” siger Anders G. Christensen.

“Men jeg tror i øvrigt ikke, vi er færdige med at afsløre rytterprofiler,” afslører Anders G Christensen lidt kryptisk, uden at ville uddybe det yderligere lige nu.


Billedkredit: Leopard TOGT Pro Cycling DK