Mads Pedersen triumferer i Hadsten Gade Grand Prix 2023

Mads Pedersen triumferer i Hadsten Gade Grand Prix

Selvom han sidste år blev overhalet af Jeppe Aaskov Pallesen, kom Mads Pedersen stærkt tilbage dette år. Med imponerende færdigheder afgjorde han konkurrencen for sig selv på den næstsidste omgang og satte kursen mod en suveræn afslutning med en hurtig spurt.

På denne dejlige sensommeraften var der en stor tilstrømning af publikum langs ruten. De blev vidne til et nervepirrende gadecykelløb, hvor intet var sikkert, før det endelige flag blev hejst. Hurtigt blev en gruppe på fem-seks cykelryttere den dominerende kraft i et felt, der inkluderede over 50 deltagere. Alle øjne var rettet mod dem som de mulige vindere. Mads Pedersen og Jeppe Aaskov Pallesen førte an, mens Mattias Skjelmose var i en mindre, forfølgende gruppe.

Midtvejs igennem syntes det, som om Mads Pedersen. begyndte at tabe momentum, mens Mattias Skjelmose fik et energiboost. Rollerne blev vendt om, men Mads Pedersen var ikke færdig endnu. Med syv omgange tilbage formåede han at tage føringen, til stor begejstring for publikummet ved mållinjen.

Nerverne blev holdt på spænding igennem de sidste fem omgange. Men til sidst lykkedes det Mads Pedersen at tage føringen med et imponerende sprint. Han krydsede mållinjen som førstemand foran Mattias Skjelmose og Magnus Bak Klaris, alle tre stormede op ad Søndergadebakken. Det var et eventyrligt løb fyldt med spænding fra start til slut. At se så mange entusiastiske tilskuere langs ruten i det smukke vejr var en bonus. Mange valgte derefter at fortsætte fejringen nede i byen med de åbne butikker og Lilleåmarkedet.