Stjernerytteren Mattias Skjelmose bekræfter deltagelse i Hadsten Gade Grand Prix

Stjernerytteren Mattias Skjelmose bekræfter deltagelse i Hadsten Gade Grand Prix

Vi er begejstrede for at meddele, at Mattias Skjelmose, en af Danmarks mest lovende cykelryttere, vil deltage i dette års Hadsten Gade Grand Prix den 10. august. Skjelmose, der netop har afsluttet sin deltagelse i Tour de France med Lidl-Trek holdet og forbereder sig til VM i Glasgow, har bekræftet sin deltagelse i vores løb som en del af hans sæsonplan.

Skjelmose har haft en bemærkelsesværdig sæson indtil videre, med sejr i det prestigefyldte Schweiz Rundt og en flot præstation i Tour de France. Han blev også dansk mester i juni, hvilket yderligere cementerer hans status som en af de mest spændende profiler i dansk cykling.

Skjelmose udtaler: “Jeg glæder mig til at konkurrere i Danmarks hårdeste gadeløb i Hadsten. Jeg håber, jeg kan gøre en forskel på Søndergade stigningen. Jeg husker løbet som velbesøgt, så det bliver helt sikkert en stor cykelaften i Hadsten. Løbet bliver mit første efter VM i Glasgow.”

Vores formand, Anders G. Christensen, er naturligvis begejstret for at have tiltrukket en så prominent deltager. “Vi er enormt glade og stolte over, at vi har Mattias Skjelmose til start. Han er en kommende toprytter, og har jo allerede markeret sig utrolig flot i år med både DM og vinder af Schweiz Rundt samt flotte præstationer i Tour de France. Han kommer direkte fra VM i Glasgow, så måske kan vi også, hvis det hele flasker sig, præsentere en verdensmester, hvilket jo vil være helt fantastisk. Jeg tror en stigning som Søndergadebakken passer godt til Mattias, så han burde have gode chancer for at køre med om sejren.”

Vi er i øjeblikket i forhandlinger med flere forskellige profiler og hold, og vi ser frem til at dele flere gode nyheder i de kommende uger. Hold øje med vores hjemmeside for de seneste opdateringer.