SuRi – Carl Ras bekræfter deltagelse i Hadsten Gade Grand Prix

SuRi – Carl Ras bekræfter deltagelse i Hadsten Gade Grand Prix

“Vi er begejstrede for at deltage i gadeløbet i Hadsten,” siger teammanager Henrik Egholm fra cykelholdet SuRi – Carl Ras. Holdet har netop bekræftet deres deltagelse i Hadsten Gade Grand Prix igen i år. Egholm fortsætter: “Atmosfæren og støtten er fantastisk, og ruten er utrolig udfordrende – det er ikke for nybegyndere!”

SuRi – Carl Ras er et UCI kontinentalhold med nogle af Danmarks mest talentfulde unge ryttere. De har allerede haft en fremragende sæson med hele seks UCI-sejre. Til Hadsten Gade Grand Prix 2023 stiller de med stærke ryttere som: Magnus Bak Klaris, Rasmus Bøgh Wallin, Christian Lindquist, Daniel Stampe, Mathias Larsen og Gustav Dahl.

Magnus Bak Klaris, der blev nummer to ved DM i juni lige efter Mathias Skelmose, ser frem til en fantastisk mulighed for revanche mellem ham og Skelmose. Holdet vil utvivlsomt gøre alt, hvad de kan for at udfordre Mathias Skelmose, den stærke Danmarks- og Schweiz Rundt-mester og Tour de France profil.

Rasmus Bøgh Wallin, der blev nr. 8 ved DM og vandt Tour of Estonia tidligere på året, vandt faktisk Hadsten Gade Grand Prix i 2018. Den danske mester kan forvente hård modstand fra dette talentfulde hold, som altid leverer et imponerende cykelløb i Hadsten.