Vestjysk Bank bakker stærkt op om gadeløb i Hadsten

Vestjysk Bank

Hadsten Gade Grandprix genopstår efter 2 års coronapause og det er i en ny konstruktion, hvor det er foreningslivet i Hadsten der tager over og som overskuddet skal udloddes til efterfølgende.
Det sker i foreningen Hadsten Sport, Event & Kultur, som er oprettet som en særskilt forening, hvor det brede foreningsliv i Hadsten og omegn kan blive medlem og deraf gøre sig i spil til udlodningsmidler fra overskuddet af de aktiviteter som foreningen skaber. I første omgang Hadsten Gade Grand Prix.

Det er bl.a. en af årsagerne til at Vestjysk Bank i Hadsten bakker stærkt op om Hadsten Gade Grand Prix i år, fortæller filialdirektør Hans Peder Hansen.
”Hadsten Gade Grand Prix er i forvejen et stort varemærke for Hadsten og byen generelt. At den nye model så samtidig sikre, at midler kommer ud til vores stærke, gode og brede foreningsliv, det gjorde det meget nemmere at bakke op om så stort et event i byen.
Herudover er Hadsten Gade Grand Prix ikke bare et cykelløb, det er også en folkefest for byen, hvor man får samlet så mange mennesker fra byen og ude fra til en fantastisk aften, hvor Hadsten bliver sat på landkortet”, fortæller filialdirektøren.

Aftalen er også noget som glæder løbsarrangør Simon Buus Olsen.
”Vestjysk Bank har igennem tiden og under lidt forskellige navne, altid bakket op om cykelløbet både med sparring, hjælp og så sponsorater. Derfor er jeg også glad for at de indtræder som Guldsponsor i år, når vi genstarter løbet, som er så stærk markedsføring af vores by og område.
Vestjysk Bank er en lokalbank og de er rigtig gode til at bakke op om foreningslivet i Hadsten og omegn og nu også i denne nye konstruktion, det er jeg glad for”, fortæller Simon Olsen.

Vestjysk Bank indtræder som Guldsponsor for løbet.